Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek. Laat gerust weten wat je van de website, en natuurlijk Wirdum vindt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de berichten, als wij denken dat iets niet passend is zullen we het verwijderen.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Drewes Tebbes, 25. nov, 2018
Integere site. Laat de ruimte zien, hoor Ede Staal alom. Het blijft boeien.
E-mail:
Geschreven door Robert, 7. nov, 2018
Typisch Gronings is echt een aanrader! Je krijgt een doos in met een aantal leuke spelvormen, om na te denken over je huis en je dorp. Waardevol voor jezelf en voor Wirdum! Zie elders op de site.
E-mail:
Geschreven door Henk Pentinga , 1. okt, 2018
Triest nieuws voor alle Wirdumers ,Jan Steigenga ,oud klasgenoot en dorpsgenoot en lid geweest van Dorpsbelangen Wirdum is 28 september 2018 in Tanzania overleden ,het nieuws zal zo langzamerhand wel binnen komen ,maar tot zover deze trieste info,Jan mocht slechts 58 jaar worden .
E-mail:
Geschreven door Jolande Meerlo, 20. aug, 2018
Verdwaalde Haan
Sinds vrijdag j.l loopt er een grote witte haan bij onze kippen. Echt een mooie man. De dames Kip vinden het wel prima, maar mijn buren en ikzelf vinden hem een wel erg luidruchtige gast, een wat verwaande en drukke dorpsomroeper.
Mocht je hem kwijt zijn of wel willen hebben: deze macho kun je ophalen na een telefoontje : pruimlaan 1. tel 573091 Jolande Meerlo..
Neem dan wel een vangnet mee, ikzelf krijg hem niet te pakken
E-mail:
Geschreven door Albert C. Antema, 6. aug, 2018
Hallo Wirdum, deze foto is gevonden bij het oud papier. Ik ben oud Damster en als een vriend van ons iets vind over Appingedam dan brengt ie het naar mij. Dus ook over DAM bussen. Achterop deze foto staat Zangvereniging Excelsior Wirdum. De foto is genomen door Foto Hofma te Hilversum. M.vr.gr. Albert.
E-mail:
Geschreven door jannes de lange, 16. jun, 2018
Hallo Wirdumers,

En, al ruzie gehad met uw huisgenoten hoe er over de bomen gestemd moet worden; en heeft nu ieder persoonlijk gestemd?
Wie was het eerst; en zou dat de stem zijn die telt, of is nu iedere stem ongeldig?
Weet u het al?
E-mail:
Geschreven door jannes de lange, 12. jun, 2018
Hallo Wirdumers,

Is het niet fijn dat u mag stemmen over de bomen en hebt u het al met uw partner over gehad hoe die stem er uit moet zien?
We hebben geen staatscommissie meer nodig voor democratische vernieuwing, want die leeft al in Wirdum.
E-mail:
Geschreven door jannes de lange, 11. jun, 2018
Bij het lezen van de door het bestuur van Dorpsbelangen verzonnen stemprocedure in wat ik gemakshalve de bomensoap noem, dacht ik, je moet maar lef hebben om zonder mandaat van wie dan ook te bepalen hoe ik moet stemmen en wat mijn stem waard is.
De gedachte aan een bananenrepubliek aan het Damsterdiep kwam bij mij op
E-mail:
Geschreven door Meta Vos, 29. apr, 2018
Geen idee of ik dit bericht hier moet plaatsen, maar ik probeer het gewoon!
Sinds een paar weken loopt er een poes rond bij ons (Wirdumerweg 59a) een vreemde poes rond. Ze lijkt ons sterk vermagerd. Hij/zij draagt een geribbelde zwarte halsband, waar hij/zij een voorpoot doorheen heeft gehaald.
Wie mist zijn poes of weet van wie deze poes is??? Graag zo spoedig mogelijk een reactie op tel. 06 12093751
E-mail:
Geschreven door Guus, 17. mrt, 2018
Wat een leuke website! Erg informatief wat Wirdum betreft; actueel nieuws, activiteiten, en mooi in elkaar gezet. Ik ben een fan :)
E-mail:
Geschreven door Toy van Nulck, 25. jan, 2018
Wat een leuk idee om de rubriek "Ons Dorp" ook op de website te zetten. Een stukje verdwenen geschiedenis dat mede Wirdum maakt tot het dorp dat het nu is. Alweer een goede reden om de website regelmatig te bezoeken.
E-mail:
Geschreven door Ciska van Aken, 5. mrt, 2017
Wat is het Muziekcafé toch genieten iedere keer!
E-mail:
Geschreven door Abel, 23. sep, 2016
Hallo Dorsgenoten
Zondag 25 september Rond 12.30 kunt een een 25 tal oldtimers verwachten op de rijksweg 25b nabij de wirdumer draai brug.
Zij hebben hier een pauze van circa 1 uur
Mischien tot zondag.
Groet Abel
E-mail:
Geschreven door Eveline en Geert, Amsterdam/Burgh-Haamstede. , 14. okt, 2015
Hebben nu tweemaal in Heerkens Heerd gelogeerd en raken steeds meer gecharmeerd van Wirdum e.o.
Vooral het onbedorven dorpsgezicht, de -op onszelf na- toeristvrije omgeving en de lekker nuchtere Grunningrrs maken dat we hier misschien nog wel er ns zouden komen te wonen.
En die bevingen zijn niet prettig, maar wij hebben daardoor een zeldzame saamhorigheid aangetroffen bij onze vrienden hier en jullie ook onerling.
Komen gauw terug (als t mag).
E-mail:
Geschreven door Bonno Duhoux , 22. sep, 2015
Hartelijk dank voor de geweldige ontvangst met lunch afgelopen zaterdag 19 September 2015 voor de fietsers uit Wurdum Fryslan het was super voor elkaar daar , wij zouden het leuk vinden ook zo een groep te mogen ontvangen uit Grunningen.
E-mail: