Verenigingen

Callanetic

Ook zo’n zin in sporten en dan het liefst in eigen dorp. Dat kan! Op maandavond is er een uurtje callanetic. We doen allerlei pasjes, buik­billen­been oefeningen en noem het maar op.

Wanneer: Elke maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur in het dorpshuis van Wirdum. Fromaweg

Een keer kijken of meedoen om te proberen kan altijd!

Fotoclub

Fotoclub de Wiemers komt iedere eerste donderdag van de maand bijeen in het dorpshuis van Wirdum. Aanvang 20.00 uur. Op dit moment telt de club ruim 20 leden. Voor meer informatie: http://www.fotoclubdewiemers.nl

 

 

Hengelsportvereniging "Gauw Tevreden"

Hengelsportvereniging "Gauw Tevreden" uit Winneweer.

Onze hengelsportvereniging is opgericht in 1953.

www.everyoneweb.com/hcwinneweer

Op de site brengen we jullie op de hoogte wat belangrijk is voor onze leden,van wedstrijddata, uitslagen, activiteiten en andere visaangelegenheden.

Ook als u lid wilt worden van onze club kunt u hier informatie vinden.

Daarnaast vind je nog heel wat informatie over alles wat te maken heeft met het vissen.

Henk Moesker

 

Schilderclub

In onze schilderclub is plek genoeg voor nòg een paar creatievelingen. Hou je van schilderen en lijkt het je leuk om dat 1 x per week met een groepje te doen? Voorlopig doen we dat op dinsdagochtend van 10-12 uur en zijn de kosten € 2,- per keer. Voor koffie/thee met iets erbij wordt gezorgd. We schilderen tussen september en mei. 

Neem voor meer informatie contact op met Marjan of Joke (0596 601210 of 0596 856427). Cobi, Jan, Marjan en Joke heten je van harte welkom! 

Toneelvereniging " vriendschap "

Toneelvereniging " vriendschap " speelt zowel in Wirdum als in Garrelsweer. De toneelvereniging bestaat uit 8 personen en oefent elke woensdagavond in het Dorpshuis Wirdum. Volgend jaar januari weer een nieuw stuk.

IJsvereniging

Ontstaan: De ijsvereniging Wirdum is opgericht in 1887 en kent een rijk verleden.  Het was een van de eerste natuurijsbaan verenigingen in de omgeving. De vereniging heeft op dit moment 150 leden De later opgerichte hardrijdersvereniging STV Eemsmond is ontstaan uit onze IJsvereniging. 

Doel: Het aanleggen en onderhouden van de ijsbaan en de schaatssport in de ruimste zin van het woord stimuleren en bevorderen.

Ligging: De IJsbaan is gelegen aan het Streeksterpad midden in Wirdum. De baan is goed verlicht en het is zelfs mogelijk een wedstrijd 400-meter baan uit te zetten. Er is een gezellige verwarmde kantine aanwezig waar verkleden en het nuttigen van consumpties tot de mogelijkheden behoort.   

Activiteiten: Na opening van de baan worden er schaatswedstrijden voor de jeugd georganiseerd. Een enkele keer wordt er een marathon voor licentierijders en recreanten of natuurijs langebaan wedstrijden georganiseerd samen met STV Eemsmond. Ook de traditionele priksleewedstijden ontbreken niet na een stevige vorstperiode.  Op deze website zullen nadere mededelingen plaatsvinden .

Jaarvergadering: Elke laatste zaterdagavond in November vindt de algemene jaarvergadering plaats. Het bestuur stelt hier het huishoudelijk reglement vast onder goedkeuring van de leden.  

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Vandaag | 10:40
Mooi Wirdum heeft ontvangen 1
11.01 | 13:53
Kerstdiner 60+ heeft ontvangen 3
07.01 | 21:34
Activiteiten heeft ontvangen 1
04.01 | 23:24
Oliebollen bakken heeft ontvangen 2
Je vindt deze pagina leuk