Zondagmiddag 29 September A Capella Koor Dien’s nocht

Dien's nocht is een a capella koortje van in totaal 9 zangers en één dirigente. We hebben 4 zangstemmen, 2 sopranen, 3 alten, 2 tenoren en 2 bassen. De naam is afkomstig van onze dirigente Dien Bos, leeftijd 93 jaar. 

Het koor is ruim 20 jaar geleden ontstaan toen de meeste van de leden kinderen op de basisschool hadden en er een ouderavond werd georganiseerd rond Annie M.G. Schmidt. Dien Bos was hier naast ons als ouders ook bij betrokken als liefhebber van Annie M.G. Schmidt en lookalike van Annie.

We treden als koor niet vaak op maar zingen vooral voor de gezelligheid en sluiten de repetitie met regelmaat af met een glas wijn.

Ons repertoire is divers. We zingen Friese, Nederlandse, Engelse en Ierse nummers. Tijdens ons optreden zullen wij een en ander ten gehore brengen.

Aanvang 15.00 uur in de kerk van Wirdum, Kerkeweg 24. Entree 5 euro


Zondagmiddag 27 Oktober Duo Lanyok 

Duo Lanyok presenteert hun nieuwe cd. Duo Lanyok bestaat uit Marjolijn Mellema en Moniek Bollen.  Zij spelen muziek uit de Balkan en muziek die bekend is onder de noemer zigeunermuziek. Accordeoniste Moniek Bollen heeft een lange staat van dienst in de wereldmuziek. Zij speelde op grote podia o.a. met de band Da Gaia en maakte deel uit van zigeunerorkest Zwarte Ogen.
Nu speelt zij diverse stijlen muziek in de muziekduo’s Bollen&Co en Lanyok. Violiste Marjolijn Mellema kwam al jong in aanraking met zigeunermuziek. Lange tijd maakte zij deel uit van de Roemeense zigeuner- en volksmuziekgroep 'Mioritza'.
 Momenteel speelt ze in volksdansorkest Bobander en in het duo Tsjimatsji met gitarist Hans Stoop. In Lanyok speelt zij een eigen stijl die stuwend of klaaglijk, maar altijd meeslepend is.

Aanvang 15.00 uur in de kerk van Wirdum, Kerkeweg 24. Entree 5 euro


Zondagmiddag 24 November Trailer Trash

Al oud en vertrouwd in het muziekcafe van Wirdum altijd spektakel Country, Bluegrass akoestisch, dus onversterkte ouwelullen muziek? Dacht het wel: Carl Perkins, Hank Williams, Johnny Cash....ouwelulliger kun je het bijna niet krijgen. Maar oh wat een lekkere leuke muziek! En ze zien er voor hun leeftijd nog best goed uit: Trailer Trash. Komt dat horen!                                                                                          Aanvang 15.00 uur in de kerk van Wirdum, Kerkeweg 24. Entree 5 euro