Trefpunt Wirdum

Plaats waar mensen bijeenkomen 

Hoe werkt dit trefpunt?

Je kunt iets aanbieden (bijvoorbeeld stekjes) of je kan iets vragen (bijvoorbeeld kookgroep, wandelgroepje)

Dit kan anoniem (jouw naam is dan bij het trefpunt bekend) of onder vermelding van je naam. Wij van de redactie vinden dit persoonlijker.  Na je reactie krijg je meteen te weten wie het vraagt of aanbiedt en dan heb je alsnog bedenktijd voor je reactie met jouw  toestemming.

Heb je Vragen? Ideeën? Aanbod?

Een reactie op je vraag of aanbod wordt aan je doorgegeven. Heb je ideetjes? Heb je een vraag voor hulp? Heb je aanbod voor af en toe een klusje? Wil je af en toe contact met iemand of een activiteit in het dorp? Wil je samen nadenken over iets wat al een tijdje ergens bij je speelt?

Meld je vraag, idee of aanbod door onderaan het formulier in de vullen of stuur een mail: trefpuntwirdum@gmail.com ; Of bel Rina, tel nr 0596 785069. 

We wensen Wirdum veel trefpuntjes toe!


Trefpuntjes:


Groententuin

Wie wil meedoen om met een groepje een groentetuintje te beginnen en wie vindt het leuk om dit idee verder te ontwikkelen?

 

Kookclub

Sinds de start van dit trefpunt zijn er al leuke treffers ontstaan.  De kookgroep meldt dat er nog plek is voor 1 of 2 nieuwe leden. Je bent welkom.

Wandelen of fietsen

Wandel je graag en zou je best een keertje samen willen lopen? Met iemand een mooie route fietsen waar je al een tijdje zin in hebt.


 

Voor je vraag, idee of aanbod: