De verbouwing van het dorpshuis. De vorderingen worden vastgelegd door Henk de WildeVerbouwing Dorpshuis vordert gestaag

De tijd van slopen is voorbij. Het nieuwe interieur van ons dorpshuis begint vorm te krijgen. Groter en mooier dan ooit. Doordat de muur tussen de grote zaal en de gang verdwenen is, is er veel ruimte gewonnen. De hoofdingang is naar achteren verplaatst, daar zijn nu de garderobe en geheel nieuwe toiletten gesitueerd. De oude keuken is bij het voormalige kleine kamertje getrokken en wordt een sfeervol café met een ruime bar. Waar eerst de toiletten waren komt een moderne professionele keuken die aan alle eisen van hygiëne voldoet. Koelen vriezen, frituren, bakken, koken, spoelen en afwassen logisch gerangschikt, zodat het daar straks prettig werken is. Het interieur van de grote zaal ondergaat een complete metamorfose. Warme, aantrekkelijke kleuren voor wanden en vloeren, en nieuw, licht en transparant meubilair dat in verschillende opstellingen gebruikt kan worden, geven straks voor alle gelegenheden een sfeervolle ambiance.

Het schiet nu lekker op. Natuurlijk moet er nog veel gebeuren, maar de verwachting is dat het Dorpshuis rond Pasen, begin april, weer in gebruik genomen kan worden.

Nieuwsgierig naar de laatste stand van zaken? Henk de Wilde maakt regelmatig foto's van de vorderingen bij de bouw. U kunt ze bekijken op deze pagina.


Ontwerp dorpshuis

Foto's met dank aan Zalm interieurontwerp, Bedum.