Hoe werkt dit trefpunt?

Je kunt iets aanbieden (bijvoorbeeld stekjes) of je kan iets vragen (bijvoorbeeld kookgroep, wandelgroepje)

Dit kan anoniem (jouw naam is dan bij het trefpunt bekend) of onder vermelding van je naam. Wij van de redactie vinden dit persoonlijker.  Na je reactie krijg je meteen te weten wie het vraagt of aanbiedt en dan heb je alsnog bedenktijd voor je reactie met jouw  toestemming.

Heb je Vragen? Ideeën? Aanbod?

Een reactie op je vraag of aanbod wordt aan je doorgegeven. Heb je ideetjes? Heb je een vraag voor hulp? Heb je aanbod voor af en toe een klusje? Wil je af en toe contact met iemand of een activiteit in het dorp? Wil je samen nadenken over iets wat al een tijdje ergens bij je speelt?

Meld je vraag, idee of aanbod door onderaan het formulier in de vullen of stuur een mail: trefpuntwirdum@gmail.com 

Of bel Rina, tel nr 0596 785069. 

We wensen Wirdum veel trefpuntjes toe!


Trefpuntjes:


Ervaren hulp in de huishouding gevraagd.

Het gaat om 1 dagdeel per week. 

 


Reacties mogen naar Trefpuntwirdum@gmail.com


Kookclub

Door de lockdown in 2020 is dit nieuwe initiatief na een leuke start in de wachtstand gekomen. We willen weer beginnen. We zijn nu met 4 geïnteresseerden.

We vinden het leuk om dit groepje tot 6 personen uit te breiden en b.v. 8 of 6 x per jaar bij elkaar te komen, van elkaar te leren, nieuwe ideeën op te doen en samen te smullen. Je hoeft er niet altijd bij te zijn, dus geen druk of verplichting. Per keer bekijken waar we koken en wie het gaan voorbereiden. Wil je meedenken en een eerste keer samen eens bekijken wat de wensen en mogelijkheden zijn?

Wij, Marjolein, Rina, Vera, en Tamara, horen graag van je.

e-mail; trefpuntwirdum@gmail.com

 

Wandelen of fietsen

Wandel je graag en zou je best een keertje samen willen lopen? Met iemand een mooie route fietsen waar je al een tijdje zin in hebt?

 

Wil je meer informatie? Neem contact op met “Trefpunt Wirdum”

e-mail; trefpuntwirdum@gmail.com


 

Voor je vraag, idee of aanbod: