Happy Stones maken/zoeken!

Een idee van Benthe: Happy Stones! Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen. Het lijkt ons (activiteitencommissie) leuk dit ook in Wirdum te gaan doen.
Iedereen die het leuk vindt, kan thuis Happy Stones gaan maken/schilderen. In de link onder aan dit bericht vind je wat meer info hoe dit te doen. Je mag ze vervolgens verstoppen in het dorp, zodat anderen ze kunnen gaan zoeken. Als je een Happy Stone vindt, is het de bedoeling dat je deze weer ergens anders verstopt. Uiteraard is het wel heel leuk als je een foto maakt van de gevonden Happy Stone, en dat onder het bericht op Facebook plaatst of stuur je foto naar de website db-wirdum@gmail.com.
In de toekomst is het misschien een idee om dit met een clubje te gaan doen (maken) maar ivm de corona maatregelen lukt dat nu nog niet.
Heel veel plezier allen! En we zien de foto’s heel graag verschijnen.
Wat meer info:
https://www.kidstravelservice.nl/stenen-schilderen-met-kinderen-benodigdheden-en-tips/


Sinterklaas gaat door dit jaar, wie helpt mee met de speelweek??

Sinterklaas wordt opgepakt door Geanne en Loes. Bedankt dames! Erg leuk.

Voor de speelweek hebben we nog een paar mensen nodig Het liefst doeners!!

Een paar denkers hebben zich al aangemeld! Wie o wie zorgt dat ook de speelweek dit jaar weer doorgaat!!! Geef je zo snel mogelijk op bij Tamara  tammoke@gmail.com of

Sandra sandravanos@live.nl 


Speelweekcommissie gezocht!

Vanaf dit jaar zoeken we nog steeds een groepje die de speelweek voor kinderen in Wirdum wil organiseren. Voorkeur voor 3 of 4 personen. Oa Maarten en Rein hebben dit altijd met veel plezier gedaan, dragen nu het stokje over. De AC Wirdum doet de avondactiviteiten (feestweek), en heeft daardoor geen ruimte de activiteiten voor de kinderen ernaast te organiseren. Wat aanvullende info: Speelweek is in de laatste week vd zomervakantie Er is veel mogelijk qua invulling! De commissie is vrij in vorm en uitvoering. Anders dan het altijd is geweest, is ook helemaal leuk. Aan activiteiten zullen maximaal 25 kinderen meedoen. Een fijn klein groepje dus. Alles past in het dorpshuis, er is geen aparte tent nodig. Verder zijn er altijd mensen te vinden die willen helpen met hand en spandiensten of het organiseren van activiteiten. De commissie hoeft het nier per definitie zelf te doen. Van voorgaande jaren is wel een draaiboek, die kan zeker gebruikt worden wanneer wenselijk. Catharina heeft zich al aangemeld, top! Heel graag willen wij er nog 2 of 3 dames/heren bij. Wij zullen het heel zonde vinden als de speelweek (evt in kleinere/andere vorm) niet meer door kan gaan. Juist omdat er best wel weer veel kindjes in het dorp zijn/komen. Info of aanmelden kan via tamaraseubers@gmail.com of sandravanos@live.nl of even een berichtje naar iemand anders van de AC (Ralph, Anna, Jan) Bij voorbaat dank! De speelweekcommisie