Seizoen 2020/2021 geen voorstellingen

 

Het bestuur van toneelvereniging  Vriendschap 'Garrelsweer/Wirdum' heeft besloten dat in het seizoen 2020/2021 geen voorstellingen plaatsvinden. Door allerlei maatregelingen rondom het coronavirus is het nog te onduidelijk of het mogelijk wordt om voor grote groepen voorstellingen te geven. 

 


Toneelvereniging “Vriendschap” is opgericht op 4 augustus 1961.

De vereniging stelt zich ten doel het toneelspel te beoefenen in de meest ruime zin van het woord. Het opwekken van belangstelling en samenwerking van en met de plaatselijke gemeenschap. Wij brengen elk jaar een toneelstuk op de planken voor eenieder die belangstelling heeft.

Je kunt lid worden van de vereniging voor 15 euro per jaar.
Ons verenigingsjaar loopt van 1 september tot 31 augustus daaropvolgend.

Als je lid wordt van de vereniging kun je meespelen in een toneelstuk of achter de coulissen een functie hebben.

Je kunt ook vrijwilligerswerk doen bij ons. Dat kan bestaan uit helpen met de op- en afbouw van het podium, het verkopen van entreekaartjes, helpen met de verkoop van lootjes in de pauze of andere hand- en spandiensten.

Wie zitten er in het bestuur? Luit Rijkamp (voorzitter), Alberta Hoven (secretaris) Yvonne Lueks (penningmeester).

Op welke manier word je op de hoogte gehouden van de activiteiten?
Wij zitten op facebook, maken gebruik van Rondom Wirdum en de regionale kranten.

Meedoen?

Op woensdagavond repeteren wij in het Dorpshuis van Wirdum, Fromaweg 2. Je kunt vanaf 19.30 uur bij ons binnenlopen om een kijkje te nemen en eventueel aanmelden. Aanmelden kan ook bij Alberta, 06- 47686015 of via facebook: https://www.facebook.com/toneelvriendschap/