Uitvoering 15 februari en 22 februari

Op zaterdag 15 februari en zaterdag 22 februari speelt toneelvereniging “Vriendschap” in het dorpshuis te Wirdum het stuk:

Marius, wat moakst mie nou…?!

Het is een blijspel in drie bedrijven en zoals altijd in het Gronings.

Korte inhoud:

Marius het genog van t saaie, boeren leven. Hai gaait noar de grote stad woar hai bie de plietsie solliciteert en in n pension gaait wonen. Zien pa en moe binnen het nait ains mit zien keuze mor via zien bruir mailt hai zien oalders regelmoatig trots houveul succes hai het bie de plietsie. De werkelekhaid is wel n beetje aans….  Doar kommen zien oalders snel achter as ze zich zörgen moaken over zien oaventuurleke leven en plots kommen opdoagen in t pension.

De avond begint om 20.00 uur en de entree bedraagt € 6,00.

Na afloop wordt er een verloting gehouden.

Kaarten zijn te reserveren via Luit, telefoonnummer 572809 of via facebook toneelvereniging vriendschap


Vakantie bijbelweek voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie zijn ook alle kinderen uit Wirdum uitgenodigd om te komen spelen en knutselen achter de kerk van Garrelsweer. Elke ochtend zijn er verschillende activiteiten. Er is een knutseltafel, een handwerktafel en een spelletjestafel. Je kunt ook meehelpen om de grootste knikkerbaan van Groningen te maken als je handig bent met zaag en schroevendraaier. Elke dag kun je een ander proefje doen waarmee je iets over water kunt ontdekken. Verder is er woensdagmorgen een workshop Dans (gymschoenen meenemen). Op vrijdag komt Annelies Ozinga. Zij is duiker en zal daar over komen vertellen.

Wij zorgen elke morgen voor een broodje, melk, koekjes en limonade (halal). Alle kinderen uit Garrelsweer, Winneweer en Wirdum zijn uitgenodigd. Je hoeft geen lid van de kerk te zijn. Iedereen is welkom of je nu christen, moslim, twijfelaar of niets bent. Als je maar respect hebt voor de overtuigingen van anderen en naar het bijbelverhaal wilt luisteren. Wij zullen op onze beurt respect voor jou en jouw opvattingen hebben. Je hoeft je niet op te geven en je kunt kiezen hoeveel ochtenden je komt.

Plaats: achter de kerk in Garrelsweer

Tijd: van 9:45 tot 11:45

Data: 17-2-2020 tot en met 21-2-2020

Informatie: Lilian de Wit, Lenie de Bruijn, “Oma Bouma” of ds. Christel Minnaard (0623061015/ predikant@pkngww.nl).

 

De Brandweer komt!

Dinsdag 10:15 komt de brandweer van Loppersum vertellen over hun werk en over brandveiligheid. Alle kinderen en alle andere geïnteresseerden zijn welkom achter de kerk van Garrelsweer.

 

Ook buiten de schoolvakantie kun je achter de kerk van Garrelsweer komen spelen en knutselen. Op de laatste woensdagmiddag van de maand ben je welkom bij het Trefpunt.

Van 14:00 tot 16:00 (de tijd is veranderd!)

De eerstvolgende keer is 29-1-2020.

We gaan dan appelmoes maken dus neem een bakje mee!


       27 februari Damster Komedie: "n Misreken (pas op voor de buren)"

       Afd. Garrelsweer-Wirdum-Winneweer 

       Op donderdag 27 februari 2020 om 19.30 uur
       treedt op Damster Komedie met: “n Misreken (pas op voor de buren)” een blijspel in drie               bedrijven geschreven door Hans van Wijngaarden.

       Plaats: Dorpshuis Wirdum.  Zaal is open om 19.00 uur. Gasten zijn hartelijk welkom. Entree
                                                                    leden 6 euro en gasten 7,50 euro. Wilt u meer info bel dan: 572761.


7 maart Toneelvoorstelling door Vesta (uit Ten Post)

Locatie: dorpshuis Weersterheem in Garrelweer.

Datum: 7 maart. Aanvangstijd 20.15 uur. Zaal open om 19.30. Entree € 7.50. Er kan worden gepind.

Wanneer jarige Wietze, ’n beetje een sul, ontdekt dat zijn kantoorkoffertje is verwisseld en hij plotseling de gelukkige bezitter is van een flink aantal euro’s wil hij niets liever dan een enkele vlucht boeken waar ook ter wereld, samen met zijn vrouw Coba. Zijn plan wordt echter in de war geschopt door zijn vrouw. Maar niet alleen door haar, vrienden Betsie en Joop kunnen elk moment op verjaarsvisite komen….En als de vermeende eigenaar van het verwisselde koffertje dan ook nog eens uit het Damsterdiep wordt gevist, er twee agenten en een IIO op bezoek komen, een taxichauffeur én het vreemde telefoontjes regent, dreigt de situatie ernstig uit de hand te lopen……

Komt dat zien!


Op dinsdagmorgen 17 maart 09.30 uur
 Doe morgen, thema: Pasen-voorjaar.

Op donderdag 26 maart 19.30 uur
ledenvergadering met: de heer D. Stoter
        thema: “Brandpreventie”.

                                                             In de zaal achter de PKN kerk Garrelsweer
                                                            Gasten zijn hartelijk welkom.
                                                            Wilt u meer info bel dan: 572761