Burgemeester Beukema houdt elke week een burgemeesterspreekuur

Elke week houdt burgemeester Gerard Beukema spreekuur voor inwoners en ondernemers van de gemeente. De burgemeester wil graag weten wat jou bezighoudt.

Heb je een vraag of een idee?
Wil je jouw zorgen delen over de coronacrisis of wil je een ander onderwerp bespreken? Je kunt een afspraak maken bij het bestuurssecretariaat via e-mail: bestuurssecretariaat@eemsdelta.nl of telefonisch via 14 05 96.

In verband met het coronavirus worden alle geldende maatregelen, zoals de 1,5 meter afstand in acht genomen. Het overleg kan gehouden worden in de gemeentehuizen in Appingedam, Delfzijl en Loppersum. Het is het ook mogelijk om het overleg digitaal te doen.


Meldpunt Openbare Ruimte

Heeft u een melding over bijvoorbeeld slechte bestrating, kapotte verlichting, een riolering die zorgt voor overstromende putten of het groenonderhoud? Dan kunt u dit melden via https://eemsdelta.nl/iets-melden

Via het meldpunt op de website kunt u met uw mobiele apparaat gemakkelijk een foto uploaden van uw melding.

Geef als het om kapotte straatverlichting gaat ook het lantaarnpaalnummer door. Het nummer vindt u op een sticker op de lantaarnpaal. Het nummer bestaat uit 1 letter en 4 cijfers.

 

Voor een dringende storing of een melding waar uit veiligheidsoverwegingen direct actie op moet worden ondernomen, kunt u bellen naar 14 05 96.

app

De voormalige gemeenten Delfzijl en Loppersum hadden een app. Met de app kon u een melding doen over de openbare ruimte. De apps doen het niet meer. U kunt de app op uw mobiele apparaat verwijderen.